Radikalt var ordet!

Den här dagen kommer bli helt radikal.

Det började med sovmorgon eftersom jag fått order om att inte träna nu med min hals. "Tack och godnatt" sa jag och sov till tio. Sedan var det möte angående Kroatien. Det kommer bli maxat, som sebbe lundberg hade uttryckt det. Jag ska tydligen stå och prata om Eskilstuna inför en kroatisk klass på engelska. Får väl försöka göra det lite småskojigt så att de inte börjar kasta sremska på mig (vitlökskorv med sitt ursprung i balkan). Sedan var det en givande lektion i MIDSH eller Människa Idrott och Samhälle. Vi gick igenom energiprocesser samt stora och lilla blodomloppet. Skoja, detta var inte så givande..

Sedan satte vi oss, jag, Lina och Loa och började förbereda oss inför presentationen i kroatien, bide satte sig som en zombie eftersom han hade tagit sovmorgon till efter sista lektionen och spelade bubbleshooter... Which reminds me.. Jag skulle kolla ifall jag hade powerpoint på datorn. Fick i uppdrag av Loa, vänta lite..

Japp, powerpoint har jag vilket innebär att jag får jobba att trycka ihop våra presentationer.. jag som ska jobba 16 timmar i helgen och har ett engelskatal att skriva. oh,well. Studenten snart!

Kvällen kommer spenderas på två sätt. Det första sättet är sittandes och hejandes när vi ser Tuna ta ytterligare ett steg mot Elitserien i sin match mot Miffe, Mantorps farmarlag.

Sedan ska vi till O'learys och se Derby - Nottingham Forest. Har bettat lite pengar på Derby och de borde ta det med Robbie "Sav" Savage i laget. Sedan vad som händer kan bara vår manliga intuition förtälja när det väl gäller. Det ska göras med min gamle vän, bide.

Hur blir er kväll? (som om någon läser detta....)

Tack och hej!

RSS 2.0