joel

Har inte uppdaterat här nu på ett tag. Ja, vad ska man säga. Skolan har börjat och man har redan fått en massa skoljobb. Men det är ju i och för sig helt ointressant.

Jag har kunnat börja träna igen! Känns verkligen asbra. Efter månader av skadan i höften som avlöstes med en riktigt ihärdig förkylning. Men det känns riktigt bra faktiskt. Hoppas jag hittar formen, som jag hade hela vårsäsongen, ganska snart. Märktes ju på träningen att jag inte kunnat fullfölja en hel träning på ett par månader men det gick ändå helt okej. Jag lovade ju Loa att den här säsongen skulle vara min bästa någonsin. Det var innan skadan bröt ut ordentligt men jag står fast vid mitt ord. Och pressen? Jag gillart!

Nu borde jag börja skriva på svenskan som ska vara inlämnad på fredag.

tjao

Sommaren som var

Jaha, så var den förbi innan man visste ordet av. Den där sommaren som skulle vara lång, solig och man skulle vara helt fri. Så vad gjorde Joel denna sommar? Jo, han jobbade. Det var det enda han gjorde i stort sett. Sen åkte han och söp skallen av sig en vecka i Ayia Napa.

Misslyckad sommar? Långt ifrån. Det är nu jag har stashen. Om man säger så. Veckan i Cypern var helt galen. Åkte dit med några vänner, några bekanta och någon jag knappt kände. Det var surrealistiskt som min klasskompis och vän, Rasmus Alm, hade sagt. Åkte dit utan familjen, det vill säga smid, och utan de jag har levt hela mitt liv med, familjen.

Bilder kommer nog dyka upp på bilddagboken om ett tag.

Aja, dags att se framåt. Trean. Kändes som det var i förrgår man stegade in på SMID-området på Rekarne med falskt självsäkra steg och skulle börja ettan. Man såg upp till treorna som utstrålade rutin redan första dagen. Man såg även upp till tvåorna en aning. Fast jag minns ju som igår när man började tvåan och man var fortfarande ganska osäker och skulle visa ettorna vilka det var som bestämde. Men imorgon tar man ju studenten och då är det här älskvärda helvetet över.
 
YES!

Det är dags nu.

Imorrn är det Ayia Napa för hela slanten! Supa och förhoppningsvis vila upp sig något efter en sommars intensivt jobbande. Kommer inte sakna den sida som Sverige visar sig från just nu. Eller det kanske jag kommer?

Allt är packat. Hoppas jag. Har säkert glömt någonting får bara hoppas att det är något av det mindre viktiga. Kommer bli helt jävla sjukt kul. Ni kommer ha det förjävligt, hoppas jag,

Mungo Jerry - In the summertime

Ayia, Napa, Ayia fucking Napa.

"The Joel Jonsson side of life", catchy som Erik Elfsberg sa. Men jag funderar på en ny "slogan". En med lite mer stänk av humor. Till exempel: Joel Jonsson, männens svar på Blondinbella - Fast tvärtom. Fast å andra sidan är det nog Blondinbella som är kvinnornas svar på Joel Jonsson så folk skulle nog inte riktigt koppla ordentligt och skämtet tappar dignitet.

På fredag är det AYIA NAPA. Woho! Är inte riktigt förberedd. Vet knappt när flyget lyfter från Sverige. 17.45 tror jag. I alla fall här är lite saker som jag måste göra innan fredag:

1. Klippa mig. ska göras imorgon halv elva.
2. Köpa en ordentlig väska. ska nog göras imorgon efter klippningen
3.
Träna minst två gånger. Imorgon och onsdag. Samt med laget på onsdag.
4. Gå igenom mina kläder så att jag har allt tvättat och klart.
5. Jobba. Tro inte jag är ledig. Jobbar idag 13-21 samt på torsdag13-21.
6. Skaffa mig lite mer information angående resan. Vet knappt vilka jag åker med.

Jag åker i alla fall med David, Markus, Samme, Danne G, Martin, Isak.

På återseende! som de säger på sommarlovsmorgon.


hard work work.

Dryga två månaders jobb börjar sätta sina spår psykiskt nu. Förut gick det utan problem. Till och med när man började sex, sex dagar i rad var det ingen större fara. Men nu börjar det bli riktigt tungt alltså. Man vill bada och man vill vara vänner och ta det lugnt hela tiden. Men det går inte. Jag ska nog däremot inte klaga. Är jättenöjd över att jag har ett jobb där jag kan arbeta mycket och tjäna in mycket pengar. En vecka i Cypern kommer sitta fint snart.

Gick upp relativt tidigt i morse och drog och badade i borsökna med Joel, Erik, Rasmus och Viktor. Japp japp, det var trevligt. Sen var det jobb som vanligt.

Hej då / slit-joel

RSS 2.0