väder

Ja, vad ska man försöka få fram för budskap till de 8-9 personer som läser min blogg. Okej, 6-7. Visst skulle man kunna skriva om vädret men jag tror att alla åtminstone har tittat ut genom fönstret någon gång de senaste dagarna, so what's the point? För jag gissar att de 8-9 personer (jaja, 6-7)  som läser denna blogg även har annat för sig om dagarna. Ni vet ju hur man säger. Det finns inga varma väder bara för mycket kläder. Ha ha. Den kom jag på nu, jag är jäkligt bra.

Imorrn jobb, 12-22. Längtar redan


Det var fest

Det här är rätt så sjukt faktiskt. Jag börjar faktiskt förstå varför morsan inte vill ha trådlöst internet. Jag ligger just nu ute i trädgården med bärbara och surfar på internet. Hur jag kan det? Har ett antal grannar med trådlöst internet. Så min dator har lyckats fånga deras internet. Omoraliskt? Javisst! Smart? Så in i helvete.

Nåväl. Hade tänkt berätta om min onsdag nusåhär en tidig fredagkväll innan jag drar vidare. Jobbade som vanligt på dagen. Men det var på kvällen det hände. Jag hade egentligen inget att dricka men skrapade ihop sju öl. Drack dessa hyfsat snabbt och Bobbo hade med sig massa mjöd direkt från regalskeppet Viking Line. Jo, det var faktiskt mjöd. Fast jag blev lite besviken faktiskt. Okej, det var 15 procentigt. Jag trodde det skulle vara som öl fast mycket beskare samt starkare. Sanningen var en annan. Det smakade förhelvete som fläderblomsaft. Om Vikingarna tyckte de var grymma som kunde hinka i sig mjöd så skulle fan Lille Skutt kunna kalla sig viking. Aja, full blev jag. Och det ordentligt. Vinglade runt, raggade på tjejer med blandade resultat, dansade som fan och befann mig ständigt i euforin. Märktes att man inte dricker så ofta och det är ju bra egentligen. I alla fall angående dansandet så var jag grymmare än vanligt denna gång. Det kändes i alla fall som det. Speciellt när Emil Lindblom var tvungen att kliva åt sidan på grund av mina helt överlägsna moves. Sedan vinglade man iväg till första bästa dubbelsäng och däcka utan att spy. Helt wonderful.

Vem behöver trådlöst bredband när alla andra har?

Hare gött, hej.

Läs inte om vill bli uttråkade.

När ska man lära sig?
När ska man lära sig att folk bara tycker om andra för att de själva vill bli omtyckta? Det låter jävligt konstigt men i grund och botten är det så nittionio procent av alla människor fungerar. Man tycker om andra för att själv bli omtyckt. Man vill att alla känslor ska vara ömsesidiga och glasklara. Men så är det inte. Den ena känslan som man har för en  annan kommer ALDRIG vara exakt som den man får tillbaka. För då hade hela världen hetat exempelvis Joel Jonsson och tycka samma sak om varandra hela tiden. Då kan man säga "hej" till en helt ointressant värld varje morgon och pallra sig iväg till sitt jobb så att man kan skrapa ihop pengar till hyran och lite mat. Kanske till och med några krogrundor varje månad, vem vet?

Fan vad jag svamlar. Godnatt

Det här med öl

Jobb tio timmar idag. 7-17. Jobbigare tid finns inte. Därför satt det fint med en kväll hos bröderna Elsberg i deras lägenhet i övre nyfors. Förutom ovanstående var även Rasmus och Olle med i denna annars ganska vackra men något kyliga sommarkväll. Det kollades film, spelades fifa och lyssnades på många olika slags musikstilar, Iron Maiden var dock ett väldigt återkommande band. Det blir så med bröderna Elfsberg. Chipspåsar tömdes och vi var efter ett tag tvungna att beställa nya. De kom och de försvann. Folköl förtärdes i litervis under kvällens gång. Och så var det det här med folköl.
   Många tycker det är bättre med folköl för då kan man dricka fler. Andra tycker det är bättre med starköl för då kan man bli full. Folköl för med sig alkoholens alla nackdelar:  Kissnödighet, muntorrhet, trötthet och man känner sig allmänt seg i hela kroppen. Man missar alkoholens fördelar: Eufori, runda fötter samt oskyldig odräglighet. Dessutom kan man alltid dra den gamla "jag-var-så-jävla-full-kommer-inte-ihåg-ett-smack". Den är alltid skön att luta sig tillbaka på veckorna efter en mindre lyckad fylla. Det dessa två har gemensamt är att de inte är många drycker som slår dem i smak när den är riktigt avkyld. Kan inte komma på någon på rak arm i alla fall.
   Ja, jag lärde mig i alla fall att dricka alkohol med starköl. Man var så illa tvungen när man var 14 bast och allt man kunde få tag på var några ljumna Sofiero som smakade mer eller mindre som staketpiss. Men vad gjorde man inte, man drack ju öl och var häftig. Ja, jösses amalia sån var man.

.

tack och godnattt


Det går inte bra nu, det går fantastiskt bra.

Jag måste bara nämna hur bra det går för mig just nu. Även om ingen vill läsa om hur bra det går för folk. Man vill läsa om hur jävligt det går för andra så att man kan inbilla sig att ens egna liv inte är lika jobbigt.

I alla fall. Idag började jag klockan två. Jag steg upp klockan nio tog en långfrukost i morgonsolen med juice och några mackor som såg ut att kunna ge mat åt en afrikansk by i en månad. Cyklade sedan ner till ASK och genomförde träningsprogrammet vi fått av tränaren som vi ska göra nu under juli-uppehållet. Där träffade jag Emma, en av få smidare man hunnit snacka med nu på lovet och det av en ren slump. Sedan cyklar jag hemåt, duschar, käkar, vilar i hängmattan och cyklar sen till jobbet. Där går det givetvis lika bra som alltid (hehe). Efter jobbet promenerar jag till Rasmus och vi sätter oss och snackar och kollar på singing bee, fel person vann. Sedan skjutsar han hem mig och blir smått överväldigad av min make-over på mitt rum. Sedan kör han hemåt och nu sitter jag och skriver om hur skönt det är att vara mig nu.

Skönt, kommer se tillbaka på detta när jag har 10 träningar i veckan, massa plugg och det är regn och rusk ute. En dag då jag hann med mycket men också kunde ägna mig åt mig själv några timmar.

Över och ut.

Göra-saker-dag.

Idag har jag tagit tag i mig själv! Fortsatte på storstädningen av mitt rum som jag påbörjade igår, möblerade om och drog sladdar så jag fick internet till min nyinhandlade laptop! De två senare fick jag hjälp av min mor. Hon är duktig på sådant faktiskt. Men hon är fortfarande väldigt mot trådlöst så jag får nöja mig med sladdar tills vidare.

Man skulle kunna säga att jag mer eller mindre sanerat denna ungkarlslya. Så nu är den nog mer tilltalande för det otränade ögat. Med det menar jag att man inte kan se förbi högarna av kläder eller de åtskilliga dammsamlingarna man har under sängen/soffan/skrivbordet. Men nu är de borta! Samt har jag avlägsnat en ryamatta där smuts kunde leta sig ner i botten så det var omöjligt att dammsuga bort. Kommer bli kallt på vintern men det blir ett senare problem. Sedan har jag hängt upp en tavla som jag tycker är skitsnygg!! Fast vad vet jag. Killar har ju ingen känsla för inredning. Men tavlan hänger kvar! Se bild




Sedan har jag till och med hunnit träna och få lite sol på min likbleka hud. En bra dag för framåt  kille som jag. Haha....

träning

Tänk vad träning kan vara underbart. Att utsätta sig för någonting fysiskt påfrestande under en längre tid och efteråt känna endorfinerna sprudla genom kroppen samtidigt som man kollar sig i spegeln. Man har aldrig varit snyggare.

Jag tränade idag som ni kanske förstår, första gången på en vecka på grund av det där jävla jobbet. Det kändes litegrann men inte så farligt det är ju inte sådan himla lång tid. Jag kan faktiskt få dåligt samvete för mig själv om jag inte tränar minst varannan dag. Då känner jag mig genast mycket pluffsigare och måste ut och springa en mil alternativt spendera 90 minuter på gymmet. Detta är nog symptom på en träningsnarkoman skulle jag tro, men så långt gången är jag inte. Inte än. Jag äter skräpmat och super då och då. Det kan man unna sig själv. Jo, man tackar!

Råd of the day: träna


förresten: bror


Snyggaste tröjan någonsin



(Grill)kväll med kompisar

Hallå alla icke-läsare. Har inte haft orken och tiden att uppdatera tidigare men nu hade jag tänkt dela med mig av min fredagkväll.

På dagen jobbade jag 7-16 så jag var ganska sliten när jag kom hem. Då ringer Erik och undrar om jag vill vara med och grilla hemma hos emil och möjligtvis förtära en skvätt alkohol. Då sa jag nej tack i och med att jag inte hade orken, alkoholen eller viljan. Då kom jag på att Rasmus också jobbade dagen efter så jag ringde honom och undrade om vi kunde samåka ut och ha det lite allmänt mys med grillning och kompisar. Både jag och Rasmus såg det scenariet som väldigt lockande. Tyvärr så var det inte det som hände. På vägen hämtade vi upp Jesper och Markus som hade med sig ordentligt med alkohol. Okej, de hade tänkt ha kul ikväll, tänkte jag. Vi köpte flintastek och potatissallad på vägen ner och blev ännu mer sugna på att grilla. Tror ni inte Emil, Erik och Joel (en annan joel av plastmaterial) sitter och käkar kebabtallrik? "Neej, men vi ska grilla ändå" sa de. Aja, tänkte jag och i en suckning mumlade jag "torshällabor" för mig själv med en aning bitter eftersmak. Därför nu var det dags för Erik och Emil att dra sitt register av kände torshällabor. Visst, de har Kjell Bergqvist men vet NÅGON vem Sulo Vattovaaraa är? Jag och Rasmus begav oss i jakt på en grill och fann den efter en stund smått gömd bakom en buske på framsidan. Sedan skulle vi hämta kolen. Problemet var att kol inte existerade i detta hus en bit in i mälarbaden. Så resten av kvällen kollade jag och Rasmus på medan de söp sig fulla och skrålade med till Iron Maiden. Sedan hem och sova. Torshällabor i ett nötskal.

Orkar inte rescensera kent och håkan men det var guld! Köpte en fin tröja som jag förmodligen kommer lägga upp bild på.


Låt oss.

Låt oss låtsas att vi är någon annan ett tag. Låt oss låtsas att vi ger oss ut på äventyr. Låt oss låtsas att vi har blivit hopplöst kära och kan inte vara utan den personen. Inte något man bara säger på msn utan rent bokstavligt talat. Man kan inte vara utan den personen. Låt oss låtsas att vi kan göra vad vi vill, när vi vill. Vara uppe nätterna långa, resa från land till land. Låt oss låtsas att vi har oändligt med pengar.

Tänk er då att göra allt detta med ena näven konstant grävandes i chipspåse och den andra är fullt upptagen med att hålla koll på ett glas med kall dryck.

Omöjligt, vilken tur att det finns film.

Vy från min hängmatta



Tillbringade större delen av dagen jäsandes på gräset eller i hängmattan. Jag har alltid tyckt att hängmattor är lite överskattade fram tills idag. Vilken enastående uppfinning! Kolla bara vad cool jag ser ut. Skämtåsido, men det var exceptionellt skönt att bara ligga och kolla upp i skyn. Jag såg ett moln expanderas på bara några sekunder, väldigt fascinerande, blev snaggad av en kotte och fick sällskap av katterna Esmeralda och Lisa. Ett perfekt sätt att blunda sig igenom en bakfylla.

Hade bra i söndagssolen!

Markus Krunegård

Fyfan vad bra Markus Krunegårds soloalbum är alltså. Som en perfekt fusion mellan Håkan Hellström och Lars Winnerbäck men har samtidigt en väldigt egen stil. Ni bara måste lyssna, Markusevangeliet heter albumet. Och ja, jag fick såklart min inspiration till denna blogg därifrån.

Guldkorn: Jag är en vampyr, Ibland gör man rätt ibland gör man fel, Se på mig nu vad tycker du, Maria & Jag


idioter, varför finns det inga kvoter?

Nu var det tänkt att jag skulle skriva ett intressant och meningsfullt blogginlägg. Men jag måste tyvärr göra mig själv besviken. Jag skulle kunna gå in på varför i helvete Extras nya tugummiförbackning ser ut som en burk med Viagra men då skulle jag gå in och peta på lite politiskt känsliga områden så därför lämnar jag det åt krönikörerna på aftonbladet.

Ja, jag håller med er. Internet ger för många idioter chansen att yttra sig på ett seriöst sätt. Men det är bara att komma ihåg att man aldrig ska argumentera med en idiot. Därför att först kommer han dra dig ner till hans nivå sen vinner han på grund av sin erfarenhet.

RSS 2.0