04:45

04:45, är det ens en tid? Finns den på riktigt? Eller är det bara en tid som existerar när man vinglar hemåt full som fan?

Det är sådana livsbejakande frågor jag hade innan imorse. Då mobilen skrålade "Rule Britania" just klockan 04:45.  Hade inte fattat att jag slutat drömma förrän jag drog passerkortet till jobbet en timma senare. Jag slussades in i en ångestväckande atmosfär och det var dags att agera vuxen klockan 06:01 en sommarlovsmorgon. Varför utsätter man sig, egentligen?

Sovmorgon imorgon. Då är det inte dags för de brittiska fotbollsfansen att klämma i förrän 05:45. En någorlunda human tid. Skönt

jag skrämmer mig själv ordentligt ibland

Märkte häromdagen att jag har skaffat mig ett falskt skratt.

Det började med att jag vaknade en fredagmorgon och skulle göra lite vuxengrejer. Jag hoppade på min "No Mercy", min hoj dvs. Okej, inte så vuxet än så länge, men jag gillar den cykeln. Den har följt mig genom vått och torrt och två hajker. I alla fall, slutdestinationen med "NM" var banken. Jag var där fem i tio det vill säga fem minuter innan de öppnar. Det var ganska mycket folk där redan men jag klarade att tränga mig fram så jag kunde norpa åt mig nummer sju i könummerautomaten. När jag efter bara ett tiotal minuter suttit och läst igenom hur man skaffar sig ett sparkonto i form av fonder, som jag blev ganska inspirerad av egentligen, blinkade det till på tavlan och det var dags för nummer sju att göra sitt vuxiga bankärende. Jag tågade fram med mina ljusblåa solglasögon hängandes på sniskan i t-shirten. Ärendet jag hade är väldigt ointressant men det jag ville få ut av detta var att han, banktjänstepojken (pojken för att denna människa inte var värd att bli betitlad som "man"), skrattade väldigt falskt hela tiden. Jag störde mig på det enormt. Sen var det i alla fall dags att ta sig till mitt vuxiga jobb efter jag betalat cypernresan - Coop Forum. När jag efter några timmar på golvet fick sitta i kassan skrämde jag mig själv ORDENTLIGT. Jag använde mig utav exakt samma falska skratt som jag hade stått och förbannat mig över tidigare samma dag och jag kunde inte sluta! Kund för kund, jag använde mig av skrattet då och då.

Läskigt. Jag behöver hjälp. Inte bara för att jag gått ett steg åt falsk-hållet utan också att jag skrivit detta i vetskapen att inte en jävel läser denna blogg.

Evangelium betyder förresten budskap till alla kunskapstörstande.

Jag kanske borde tala om för någon att jag har ny blogg

Ja, det kanske jag borde. Det är i och för sig väldigt roligt att sitta här och skriva med sig själv. Det är allt man behöver helt enkelt, sig själv. Fast det funkar nog bara i teorin. I vissa områden behöver man andra, som till exempel ha vilt och djuriskt sex. Det är ganska svårt att ha med klöver fem.

Memo till mig själv: avslöja inte bloggen för någon på ett tag i alla fall.

Ha det bra mig själv.

the most amazing blog, Everrrr!

Jaha, då har man skaffat sig en ny blogg som man kan vara precis lika inaktiv med som den förra. Fett bra. Anledningen till att jag skaffade en ny var att jag fick ett meddelande om att mitt förra konto hade ställts i kö. Inte konstigt att Sverige är berömda för sitt kösystem. Sen när sätter man ett användarkonto i kö? För att de inte har något bättre för sig?

Aja, jag kan berätta för alla regelbundna läsare (dvs noll) att jag ska försöka vara lite mer aktiv i denna blogg. Det vill säga försöka få in ett inlägg var sjätte månad eller så och skriva hur läget är.

Jag jobbar nog mest i världen just nu. Jobbat 10 dagar i rad för att dfet är bråttom. Och så hinner man inte träna typ. Har seriöst funderat på att säga upp mig av den anledningen men det finns egentligen. Blir nog ganska glad när lönebeskedet kommer iaf! :)

Måste lyssnas på: Markus Krunegård - Maria & Jag

RSS 2.0